Selecteer een pagina

8e, Berg en Dal

Traxiotenrit Berg en Dal, 30 september 2006.

Deze Traxiotendag is georganiseerd door Nico van Moorselaar. Helaas hebben we geen verslag ontvangen maar toch willen wij u een korte impressie geven.

pag_02_23_01

In de eerste plaats wil ik vermelden dat het landschap in het gebied Berg en Dal zeer schitterend is en door het wisselend landschap zeer geschikt is voor de Traxioten. Het was een stralende dag met een heerlijke najaarszon. Alle Traxioten konden de goed toegankelijke horeca gelegenheid ruim voor aanvang van de rit vinden.

De tocht ging door een prachtig natuurgebied met heuvels en kleine dalen. Hoewel de beheerder van het gebied hier en daar een hekje geplaatst had dat door de begeleiders eenvoudig weggenomen kon worden (ook al was dit niet helemaal de opzet van de beheerder) konden we het gebied goed in.

Na afloop van deze zeer gezellige tocht hebben we nog heerlijk gegeten en zoals van alle goede dingen kwam ook aan deze dag een eind.

Alle Traxioten gingen naar huis, in Nederland en België. Er was zelf een Traxioot die nog even wat kilometer met zijn auto ging rijden, hij moest nog even naar het zuiden van Frankrijk.

tot de volgende Traxiotendag

Organisatie: Nico van Moorselaar

Foto_PaginaFilm_paginaVerslagMenu_PageNaar boven