Selecteer een pagina

7e, Heeswijk-Dinther

Traxdag Heeswijk-Dinther. 20 mei 2006.

Nadat het twee weken heel mooi weer was geweest werd het uitgerekend op de Traxdag, “rotweer”.

De organisatie besloot daarom daags van te voren een andere startplaats te kiezen. Van het Natuurtheater De Kersouwe konden we gebruik maken van het parochiehuis in Heeswijk, daar was het behaaglijk en begonnen we de dag met een warme kop koffie of thee.

Iedereen was goed op tijd en er hadden zich ondanks het slechte weer maar 2 mensen afgemeld.

pag_02_14_02

Om kwart voor elf begon de tocht naar de beeldentuin ‘Interart’.

De wandelaars moesten door de stromende regen en ook enkele Traxioten hadden een nat pak bij aankomst. Ondanks de regen hebben we toch een indruk gekregen van de mooie kunstwerken, die daar te zien waren. De eigenaresse en haar man vonden het fantastisch zo’n enthousiaste groep Traxioten te zien.

Gelukkig klaarde het om half 12 wat op en reden de Traxioten naar het kasteel om het rondom te gaan bezichtigen. De wandelaars liepen richting het parochiehuis om zich klaar te maken voor het eten.

De lunch stond klaar en we hebben er met z’n allen lekker van zitten smullen. Ook wethouder Wijdeven van de gemeente Bernheze was benieuwd hoe de Traxdag zou zijn en kwam een bezoekje brengen. Hij vond het geweldig en zag dat mensen in een Trax vrije vogels zijn, die graag buiten zijn om er allerlei tochten te maken.

Om 2 uur vertrok iedereen met de auto naar Natuurtheater De Kersouwe. Het was lekker modderig in deze bosrijke omgeving dus goed voor een avontuurlijke rit met de Trax. Gelukkig hield het op met regenen en liet de zon zich af en toe zien.

pag_02_14_01

De tocht heeft voor het nodige vertier gezorgd en om vier uur was het tijd om terug te gaan voor een afsluitend drankje!

Iedereen was moe maar voldaan. De Trax zag er goed modderig uit, maar die kreeg gelukkig een goeie wasbeurt in de geïmproviseerde wasstraat. Dit was een initiatief van Martin Lechner want hij mocht met zo’n schmutzige kar niet zijn hotel binnen.

Graag wil ik iedereen, maar vooral de mensen van Permobil, Marcel, Peer en Patrick bedanken voor hun aanwezigheid en de sponsoring.

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde dag en hopen jullie de volgende Traxdag weer te ontmoeten.

Hartelijke groeten van alle vrijwilligers en Joep!

Fijne vakantie allemaal.

Tot onze volgende wandeling,

Organisatie: Joep van Lankveld

Foto_PaginaFilm_paginaVerslagMenu_PageNaar boven