Selecteer een pagina

Forums

Wij hopen dat je een goed beeld hebt gekregen wat wij gebruikers vinden, ervaren en doen met de Permobil Trax en Permobil X850. Zoals wij zelf zeggen ‘een elektrische LandRover, waarmee je ook kunt winkelen en gezellig de kroeg in kunt gaan”.

Wij kunnen ons voorstellen dat je meer gebruikersinformatie wil over deze rolstoel, het in contact komen met een Traxioot kan eenvoudig op twee manieren, via het contactformulier of via onze Facebook pagina. (Het reageren op uw mail en/of Facebook bericht kan soms enige tijd kosten, wij vragen daarvoor uw begrip).

In het gastenboek kunt u berichten lezen van Traxioten en bezoekers van onze website (sinds 2005), wij Traxioten stellen het op prijs als u als bezoeker een bericht achterlaat.

Onze Facebook pagina is als het ware ons digitale clubhuis, dit is een digitale ontmoetingsplaats voor Traxioten en andere geïnteresseerde personen. U bent hier uiteraard van harte welkom om een kijkje te nemen en/of actief uw vragen te stellen aan andere Traxioten en passanten. Wij zouden het bijzonder op prijs stellen als u onze Facebook pagina waardeert met een “Like”.

Voor technische vragen met betrekking tot de Permobil Trax en/of Permobil X850 verwijzen wij u graag door naar de Facebook pagina van Permobil Benelux. Zij zullen uw ’technische’ vraag omtrent de Permobil power rolstoelen het beste kunnen beantwoorden.