Selecteer een pagina

Over ons

De Trax

Rolstoelgebruikers die op zoek zijn naar de ultieme buitenrolstoel, maar ook een rolstoel zoeken waar ze de winkel, het café of andere gelegenheid mee in kunnen, moeten beslist de Permobil Trax (Permobil X850) in overweging nemen! Deze elektrische rolstoel voelt zich thuis in het dorp, de stad, de bossen en het veld. Hij blijft een meer dan betrouwbare partner ook als het eens buiten de verharde paden gaat. De formidabele onafhankelijke vering, zijn grote en verstelbare wielbasis gecombineerd met een voortreffelijke zitting zorgen voor een fantastische buitenervaring. Met de Permobil Trax kunt u samen met partner, vriend(in),  hond of alleen weer een échte wandeling maken? Zelfs meerijden met fietsers behoort tot de mogelijkheden. De Trax heeft namelijk een maximale snelheid van 15 à 17 km/uur. De robuuste kwaliteit, de lage storingsgevoeligheid zorgen dat je veilig en daar kunt gaan waar andere elektrische rolstoelen je laten staan. Kortom, de wereld begint pas bij het einde van het verharde pad……..

pag_02_27_01

Dankzij de Permobil Trax!!

Zijn er weer volop mogelijkheden. Het is bijna onvoorstelbaar waartoe zo’n Trax je in staat stelt. Voor de meeste rolstoelen is het bijna onbegonnen werk om dergelijke kwaliteiten, in de natuur en de stad te vertonen. “Wandelen” met een doorsnee rolstoel schept dusdanige problemen dat men zich wel tweemaal bedenkt om van de verharde route af te gaan, maar ook trottoirranden worden zonder moeite geslecht. Rolstoelgebruikers die een Trax gebruiken lachen hier echter om en zien er avontuur in om een dergelijk ‘hindernis’ te nemen. De Trax is daar namelijk voor gemaakt. Het moge duidelijk zijn waarom wij Traxioten, als buitenmensen, een Trax adviseren.

Het sportieve leven!!

Veel ambtenaren, rolstoelers, zorgverleners, etc. denken dat het sportieve leven van een persoon met een beperking slechts kan bestaan uit: rolstoeltennis, rolstoeldansen of ‘geraniums’ kijken. Maar de wereld heeft meer te bieden dan de vaste paden, met een Trax word je in staat gesteld om deel te nemen aan de meest beoefende sport van Nederland, namelijk het wandelen. Genieten van de natuur en de buitenlucht helpt vaak beter dan menig medicament en nog belangrijker het is DE SOCIALE activiteit die je met het hele gezin en vrienden kunt doen.pag_02_03_01

 

Waarschuwing voor niet Permobil Trax / Permobil X850 rijders…..
Alle informatie over wandelroutes en dergelijke staan hier vermeld op basis van de kwaliteiten van de Permobil Trax en Permobil X850. Wij raden u, indien u geen rolstoel van dit type heeft niets wat vermeld staat op onze site of te zien is op foto’s en filmpjes na te doen. Dit kan onnodige schade toebrengen aan uw rolstoel, uzelf of uw omgeving. Tevens willen wij u waarschuwen dat door het bezoeken van onze site u besmet kunt raken met het prettige Traxioten virus. Mocht dit u overkomen, dan zal de enige remedie zijn het verkrijgen van een Permobil Trax of Permobil X850. Uiteraard zien we u dan graag ‘live’ tijdens onze Traxiotendagen.

 

Top_Page