Selecteer een pagina

18e, Ede

Traxioten tussen de heide, Ede 24 september 2011.

Al langer liep ik met het idee rond om weer eens een Traxdag te organiseren, maar ja er zijn zoveel ideeën van mensen die dat ook wel eens willen doen dat ik op de wachtlijst gezet werd. Het zou de 3de Traxdag worden, die ik zou organiseren, en ik vond het wel weer eens tijd om de Trax/X850 daar te laten rijden waarvoor hij bedoelt is, de natuur. Nou aan natuur geen gebrek hoor in Ede.

Mijn beide ouders komen uit deze omgeving dus het gebied is mij zeker niet vreemd, reeds als kind “liep ik” samen met mijn broer, zus en ouders al vaak de route die we deze 24ste september zouden gaan rijden met de Trax/X850. Ondanks dat moest ik toch nog een paar keer naar Ede om de route verkennen omdat het toch al meer dan 30 jaar geleden is dat ik geregeld in het bos en op de hei bij Ede kwam.

pag_02_28_01

Mijn tante Joke wilde mij daarbij graag assisteren en al gauw ontstond het idee dat zij meer zou willen doen om ook deze Traxdag tot een succes te maken. Zij wilde mij graag helpen bij het verkennen van de route en ze wilde de catering doen. Over de kosten was zij heel resoluut, “het kost je honderd euro en als het meer kost dan sponsor ik dat”, verder mag jij je er niet mee bemoeien, zei ze nog. Ook haar zoon, mijn neef Harry, was gauw door haar overgehaald om te helpen. Hij deed het zeker niet met tegenzin want op de foto’s is te zien dat ook hij geniet. (foto: links)

Bos, Heide, Modder, Zand en Natuur, heel veel natuur, dat had ik voor het uitkiezen maar het weer daar had ik geen invloed op. En wat een mooi weer hebben we gehad, het leek wel hoog zomer. Temperaturen van boven de 20 graden, na alle regen van de voorgaande maanden hadden we het wel een beetje verdiend ook.

Voor ons, Tante Joke, Neef Harry en mij, zeker een Traxdag ook nooit meer te vergeten.

pag_02_28_02

 

Hotel de Bosrand verdiend zeker ook speciale dank voor hun gastvrijheid.

Ede tot gauw,

Tot Trax

Organisatie: Wouter J. Roelofsen

Foto_PaginaFilm_paginaVerslagMenu_PageNaar boven