Selecteer een pagina

Het verhaal van Michel Meinders

pag_01_03_mmBeste lezer,

Ik ben Michel Meinders, 51 jaar en getrouwd met Mia we hebben twee zonen en onze lieve 4-voeter Sanne van al 14 jaar.

Sinds 1994 kreeg ik een spierziekte Dystrofie welke zich erg snel uitbreide door al mijn ledematen heen. In 2000 kreeg ik tweede spierziekte Dystonie. Ondanks deze beide aandoeningen wilde ik blijven werken wat me ook lukt, ik werk fulltime op een stafbureau als projectmedewerker Verkeerskundige.

Voor mijn Trax had ik een PUMA BOOSTER waar je niet veel mee kon en welke erg stug was in de vering waardoor ik erg veel pijn kreeg in mijn spieren tijdens de wandelingen. Drie jaar geleden was ik op SUPPORT en kwam in aanraking met de TRAX waar ik op de beurs een proefrit mee mocht maken. Permobil was deze TRAX bijna de hele dag kwijt want ik vond het een zodanig mooi voertuig dat ik er eigenlijk niet uit wilde omdat deze wagen zo grandioos reed en de vering erg prettig voelde. Terug gekomen in Den Haag wilde ik de TRAX aanvragen maar helaas dat ging niet op stel en stoot. De ambtenaar van WVG vroeg waarom ik de TRAX wilde, ik antwoorden dat ik er mee door de duinen en op het strand wilde en de TRAX een geweldige vering heeftpag_01_03_mm1 waarbij ik tijdens het rijden géén pijn meer in de spieren heb. De man vertelde mij dat hij een negatief oordeel moest geven omdat de TRAX erg “luxe” is en erg duur. Toen ik dit hoorde sprong ik zowat uit mijn vel en vroeg de man of het voor hem een “luxe” was als hij door de duinen wandelde. Ik heb toen een bezwaarschrift aan de gemeente geschreven en tijdens het bezoek aan de arts kreeg ik gelukkig toch MIJN TRAX.

Ik heb al aardig wat wandelingen door de duinen bij Kijkduin gemaakt maar de mooiste zijn die met onze vrienden Traxioten Hein en Wouter omdat ik samen met hun prachtige wandelingen heb mogen maken en ik enorm heb genoten! Ook de Traxiotendag was erg leuk en we hebben allemaal kennis kunnen maken wat de TRAX kan waarbij deze echt “getest” werd op zijn kunnen. Het is een plezier dat ik deze mensen heb mogen leren kennen en ik heb er echt veel vrienden bij gekregen. Helaas kan ik er op 11 september niet bij zijn maar in mei volgend jaar zal ik zéker van de partij zijn.

Nou dit was het zo een beetje en ik kan alleen maar zeggen dat ik elke dag geniet van mijn TRAX!! Tot de volgende wandeling!!

Hartelijke groeten,

Michel…..

Menu_Page     Top_Page

pag_01_03_mm2