Selecteer een pagina

Het verhaal van Joep van Lankveld

pag_01_03_jlBeste lezer,

Hallo, ik ben Joep van Lankveld en ik woon in Heeswijk-Dinther. En ben een van de jongste Traxioten in Nederland! Door een spierziekte zit ik sinds mijn 6de in een rolstoel.

Als ik in de Trax zit voel ik me vrij en kan ik toch de leuke dingen bezoeken zonder hulp van anderen. Vanaf mijn 12de rijd ik al in een Trax, en dat bevalt me zeer goed. Ik rijd elke dag met de Trax naar school, ik kan dan gewoon met mijn vrienden, die fietsen, meerijden. En dat gaat prima. Als ik op vakantie ben is het ook heel fijn dat ik een Trax heb, want met een Trax kun je alle landschappen aan. Strand, duinen, bospaden en zelfs de bergen in. Als de Trax dan kapot zou gaan, is er altijd wel een service punt in de buurt. Met de Trax doe ik vaak boodschappen voor mijn moeder, dat gaat ook goed.

Het heeft ons wel veel moeite gekost om de Trax te krijgen. Met veel onderhandelen is er een formule bedacht zodat wij en de gemeente allebei wat water bij de wijn hebben gedaan. Hij rijd er niet slechter om. De prima service van Permobil te Kerkrade staat garant voor optimale kwaliteit. Zij doen er alles aan om mijn Trax in prima conditie te houden.pag_01_03_jl1

Joep…..

Menu_Page     Top_Page