Selecteer een pagina

 Wat vindt u zoal op onze website:

Via onze website vertellen wij u meer over het fenomeen Traxioten, stellen een aantal leden zich aan u voor maar laten wij vooral zien wat wij doen. Kortom, wij willen u laten zien wat voor een geweldige rolstoel de Permobil Trax (X850) is, een stoel die u het gevoel geeft van vrijheid, van onbeperkt te zijn met een beperking.

pag_00_00_02In de rubriek OVER ONS vertellen wij u graag wie we zijn, wat we doen en kunt u diverse persoonlijke Traxioten verhalen lezen. In de rubriek TRAXIOTENDAGEN nemen wij u mee op onze bijzonder gezellige omzwervingen door Nederland en het buitenland, u vindt hier enkele duizenden foto’s en tientalen filmpjes van onze “wandelingen”, uiteraard vindt u hier ook informatie over onze aanstaande tochten.

Hebt u vragen over de club, aan leden of over technische zaken, dan bent u in FORUM helemaal op uw plek. Hier vindt u diverse forums waar Traxioten actief zijn. Soms moet u wel inloggen, maar het aanmelden is eenvoudig en gratis.

Waarom een site:

Buiten onze Traxiotendagen (zo noemen wij onze  wandeltochten) vinden wij het erg belangrijk om mensen met een beperking, begeleiders en medewerkers van overheden te laten weten dat het hebben van een beperking niet inhoudt dat je alleen nog maar achter de wel bekende “planten op de vensterbank” moet verblijven. pag_00_00_01Via onze site, onze clubdagen maar ook via de media trachten wij daarom om aandacht te vragen voor deze mogelijkheid om zelfstandig er op uit te kunnen trekken. Daarom heeft u een vraag, neem contact met ons op via info@traxioten.nl. Uiteraard kunt u ook altijd terecht met u vragen over de Permobil Trax bij uw leverancier of bij de importeur Permobil Benelux.

Top_Page